Werk & Leefomgeving

Fluitend naar je werk

Wist je wat je wilde worden als je groot zou zijn? En als dat niet zo was, weet je het dan nu wel? Sommigen weten het precies, anderen zoeken er hun hele werkzame carrière naar. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, als je het naar je zin hebt. Het wordt pas vervelend, wanneer je niet op je plek zit.

Als je bijvoorbeeld niet gewaardeerd wordt, het werk je geen energie geeft of wordt buitengesloten, dan ligt een burn-out op de loer. Het kan ook voorkomen dat je wat anders wilt. Wij kunnen samen met jou op zoek naar wat jouw mogelijkheden en kansen zijn. Zowel binnen als buiten je huidige werk. Dat doen we door te kijken naar wie je bent, wat je graag doet en wat je kunt.

Wij geloven erin dat als je doet wat je leuk vindt en wat bij je past, je niet snel ziek wordt van werk. Dat is allereerst voor jou als werknemer belangrijk, maar ook werkgevers zijn daar blij mee. De laatste stap naar prettig en passend werk zul je zelf moeten maken, maar we kunnen je daarin zeker stappen vooruit helpen door je te begeleiden.

Afspraak maken?

Wij maken graag de tijd om naar jou te luisteren en te kijken naar wat voor jou werkt.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact