Onze aanpak

Goede zorg is meer dan het bestrijden van symptomen door het voorschrijven van medicatie en meer dan de afwezigheid van ziekte. Goede zorg bestaat uit oprechte aandacht hebben voor mensen en daar ook de tijd voor nemen. Dat is wat wij belangrijk vinden en waar wij voor staan.

Als je binnenkomt met een klacht of een situatie gaan we als eerste onderzoeken wat de oorzaak is achter die klacht. Dat doen we aan de hand van een inlevingsgesprek. Samen met jou kijken we naar je vraag of klacht, maar ook naar je leefstijl. Hoe je slaapt, of je beweegt, wat je eet, hoe je leefomgeving is, het zijn allemaal factoren die een rol spelen in jouw gezondheid.

Naast een uitgebreid inlevingsgesprek kunnen we met innovatieve diagnostische testen je gezondheid in kaart brengen. Na afloop van het inlevingsgesprek stellen wij samen met jou een persoonlijk gezondheidsplan op waarbij het zwaartepunt ligt op die aspecten van de leefstijlgeneeskunde die voor jou het meest van belang zijn. Dat kan er één zijn, maar ook meerdere. Het traject dat je kiest bepaalt hoeveel ruimte er is voor verdieping en tijd om hier samen mee aan de slag te gaan. In ieder geval creëren we rond jou een behandelteam met de disciplines die jij nodig hebt.

Goede zorg biedt aandacht, oprechte interesse en een serieuze en integrale benadering. Wij staan voor je klaar om samen met jou te werken aan een gezonder en gelukkiger leven.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact