Lezing

Lezing: Hoe voorkom ik een burn-out?

Een burn-out is niet iets dat ineens ontstaat, het gaat geleidelijk en juist daardoor zien maar weinig mensen het aankomen. Neem bijvoorbeeld een hardwerkende manager die steeds meer hooi op zijn vork neemt. Hij heeft een jong gezin en een echtgenote die voor haar werk vaak de deur uit is. Prestatiedruk en een veelheid aan taaklasten drijven het stressniveau op. Lange tijd houdt hij alle ballen in de lucht, maar ineens spelen lichamelijke of psychische klachten op. Als uiteindelijk blijkt dat hij een burn-out heeft, komt dat vaak als een verrassing terwijl er ongetwijfeld wel signalen zijn geweest.

Sta jij altijd ‘aan’? Ben je perfectionistisch? Kun je moeilijk nee zeggen? En/of heb je het gevoel dat het water aan je lippen staat? Dan is deze lezing interessant voor jou.

In deze lezing laat arbeidspsycholoog Roel Cremer zien wat energielekken en wat energiegevers zijn. Hij gaat in op wat signalen kunnen zijn die duiden op een aankomende burn-out en op de balans tussen belastende taken en persoonlijke belastbaarheid. Tot slot geeft hij tips hoe je hiermee om kunt gaan.

Iets voor jou? Reserveer dan nu vast jouw deelname via ons inschrijfformulier. Zodra we een definitieve datum hebben en verdere informatie bekend is, laten we jou dat als eerste weten.

Houd ook onze website in de gaten voor meer leuke workshops, lezingen en cursussen.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact