Workshop

Workshop: Bevrijd jezelf van een ‘vol hoofd’

Voelt het alsof je hoofd nooit stilstaat? Blijven gesprekken of situaties de hele tijd malen in je hoofd? Lig je ’s nachts te piekeren? Nadenken over situaties waar we voor komen te staan of problemen waar we mee te maken krijgen, is goed. Maar wanneer er bijvoorbeeld lichamelijke klachten ontstaan, je lastiger in slaap valt of moeilijker geconcentreerd bezig kunt zijn, is het belangrijk om een manier te vinden hoe om te gaan met de onophoudelijke gedachtestroom. Dat lijkt eenvoudig, maar is het niet. Je hoofd schakel je nu eenmaal niet zomaar uit.

In deze workshop geven we door middel van mentale en lichamelijke oefeningen handvatten om meer rust te creëren in je hoofd. Want meer rust in je hoofd is niet alleen prettig, vaak helpt het ook bij het komen tot oplossingen of het bedenken van nieuwe creatieve ideeën.

Iets voor jou? Reserveer dan nu vast jouw deelname via ons inschrijfformulier. Zodra we een definitieve datum hebben en verdere informatie bekend is, laten we jou dat als eerste weten.

Houd ook onze website in de gaten voor meer leuke, leerzame en interessante workshops, lezingen en cursussen.

 

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact